17:18 05.12.2018

У Мелітополі розпочало роботу теруправління ДБР

1 хв читати
У Мелітополі розпочало роботу теруправління ДБР

У м.Мелітополь Запорізької області розпочало роботу територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР), якому належить займатися розслідуваннями злочинів державних службовців і силовиків у Запорізькій, Херсонській областях, Автономній республіці Крим та в Севастополі.

Інформацію про це опублікував у середу на сторінці в соцмережі Facebook глава Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Він повідомив, що в теруправлінні ДБР розпочали працювати 25 слідчих, які склали присягу на вірність народу України. Загалом у штаті мелітопольського бюро працюватимуть 114 співробітників. Директором теруправління призначений Денис Керман, який раніше обіймав посаду заступника начальника управління представництва інтересів громадянина та держави в суді прокуратури Запорізької області.

Основні напрями роботи Мелітопольського ДБР - розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції, злочинів, скоєних співробітниками правоохоронних органів і в сфері правосуддя, а також військових злочинів.

"Розумію, наскільки важко починати нову справу, особливо в державі, яка одночасно впроваджує в життя важливі реформи та обстоює свою незалежність від агресії з боку Росії. Так само кілька років тому було із введенням децентралізації, яка зараз є однією з кращих реформ у державі. Упевнений, Державне бюро розслідувань покаже свою необхідність ефективної роботи на благо українців ", - зазначив К.Бриль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА