17:52 10.12.2018

МАУ з 2019 р. розширює програму лояльності Panorama Club новим класом Elite

2 хв читати
МАУ з 2019 р. розширює програму лояльності Panorama Club новим класом Elite

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) з 1 січня 2019 року впроваджує новий клас програми лояльності Panorama Club Elite, також оновлюючи клас Premium, повідомляє авіакомпанія в понеділок.

"Починаючи з 1 січня 2019 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" розширить можливості для учасників програми лояльності Panorama Club, представивши новий рівень участі Panorama Club Elite і оновлені привілеї для всіх учасників програми", - наголошується в повідомленні.

Згідно з оновленими умовами, власники карток Premium і Elite зможуть реєструватися на стійці бізнес-класу, отримуючи по два запрошення до бізнес-зали, проходити пріоритетну посадку на літак, першими отримувати багаж після прибуття.

Серед змін - можливість попереднього замовлення харчування і підвищення класу обслуговування на стійці реєстрації в аеропорту зі знижкою (учасникам Premium - 25%, Elite - 50%), вибір місця в салоні з можливістю реєстрації онлайн за 14 днів до вильоту (власникам карток Premium зі знижкою 25%, карт Elite - безкоштовно).

Учасники Elite також отримають можливість перевезення двох додаткових одиниць багажу (за умови, якщо до тарифу входить перевезення багажу).

Крім того, учасники програми зможуть отримати картку Premium для одного компаньйона (учасники Premium - за 20 тис. миль, Elite - безкоштовно).

Як повідомлялося, з нового року "МАУ" змінює умови для індивідуальних і корпоративних учасників програм лояльності (Panorama Club і Panorama Club Corporate), повністю прив'язавши їх до вартості квитків. Кількість миль, що нараховуються на рахунок учасника за переліт, більше не залежатиме від відстані між аеропортами вильоту/прильоту в милях і від класу бронювання, а нараховуватиметься залежно від вартості авіаквитка (за всіма тарифами, зокрема й лоукостом).

Раніше в "МАУ" заявили про нові норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах із 15 січня 2019 року, скоротивши кількість предметів, дозволених до безкоштовного перевезення в салоні, до одного предмета верхнього одягу та парасолі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА