16:58 12.12.2018

Фокстрот відкриє 4 магазина «з нуля» і 1 реформат

3 хв читати

Фокстрот планує відкрити магазини в новому стилі та провести оновлення працюючих торгових точок відповідно до заявленого на початку року наміру про зміни у стилі провідних магазинів бренду, повідомила компанія в офіційному прес-релізі у понеділок.

У грудні 4 нових магазини в новому стилі доповнять географію оновлених Фокстротів, а в 1 магазині, що почав роботу в минулому місяці, відбудеться свято відкриття.

Першими в грудні стартують зимові відкриття у приморських містах України: 14-16 грудня запрацює новий Фокстрот в м Одеса, ТРЦ Gagarin Plaza (торгова площа 791 кв.м.) по вул. Генуезька, 5. Цей 5-ий за рахунком магазин торгової мережі Фокстрот в Одесі розташувався в Аркадії, в ТРЦ Gagarin Plaza. «В якості якірного оператора до проекта приєдналася найбільша національна мережа магазинів побутової техніки та електроніки Фокстрот, - прокоментувала представник ТРЦ Катерина Весна, керівник відділу торговельних площ компанії JLL (Україна). - Друга черга Gagarinn Plaza стане першим торговим центром, який відкриється в місті з 2015 року, тому він викликав великий інтерес рітейлерів».

Також 14-16 грудня відкриється новий магазин Фокстрот в Маріуполі, в ТРЦ Порт Сіті по Запорізькому шосе, 2. Торгова площа його становить 806 кв.м. Це вже 3-ий за рахунком фірмовий магазин техніки Фокстрот в місті.

15 грудня новий магазин Фокстрот відкривається для покупців в Первомайську Одеської області в ТРЦ Магніт (торгова площа 480 кв.м) за адресою вул. Одеська, 78е.

У компанії також повідомили, що ще в двох магазинах мережі Фокстрот, які з листопада приймають відвідувачів і працюють в технічному режимі, в грудні готуються свята офіційного відкриття.

Так 7-9 грудня запрошує жителів Нової Каховки (Херсонська область) на святкування відкриття «з нуля» Фокстрот в ТРЦ ОСКАР (вул. Паризької комуни, 55). Торгова площа новачка становить 917 кв.м.

Крім того, 6-9 грудня Фокстрот готує свята в м. Рівне, представляючи реформований магазин ТРЦ ЕКВАТОР по вул. Макарова, 23. Торгова площа Фокстрота-реформата становить 908 кв.м.

У дні відкриттів на вході в магазин відвідувачів буде зустрічати почесна варта «британських королівських гвардійців», ритм роботи нових магазинів задасть група барабанщиць, а новорічного настрою прибавить ростовая лялька - білий ведмідь.

- Відкриття нових магазинів Фокстрот у грудні задумане як доповнення до зимових свят, - прокоментував в. о. директора з маркетингу мережі Фокстрот Руслан Клименко. - Ми працюємо на зміцненням добрих відносин бренду з покупцями, щоб пошук новорічних подарунків починався з доброї емоції на вході в магазин і був закріплений хорошими враженнями від покупки і обслуговування. Сподіваємося, що наші нові магазини сприятимуть досягненню цієї мети.

Довідка: мережа побутової техніки і електроніки Фокстрот на кінець 2018 року налічує 162 магазини в 90 обласних і районних центрах України, загальна торгова площа об'єктів становить 153 тис кв. м. Мультиканальний ритейлер Фокстрот є абсолютним лідером в категорії магазинів побутової техніки за рівнем впізнаваності бренду, відвідування і покупок (81,2% за даними TNS Ukraine, MMI 2018/1. ЦА: Все 20-55 дох.ср. +). За даними similarweb.com інтернет-магазин foxtrot.ua відвідують щомісяця близько 5,3 млн користувачів інтернету. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» досягла 8 млн відвідувачів.

Група компаній ФОКСТРОТ розвиває бренди Фокстрот. Техніка для дому, «Техношара» (рітейл побутової та електронної техніки) і «Секунда» (часовий рітейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю). Керують Групою компаній ФОКСТРОТ Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.


 


 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА