17:59 12.12.2018

Кабмін схвалив проект угоди про надання ЄС технічної допомоги Україні на EUR54 млн на енергоефективність

1 хв читати
Кабмін схвалив проект угоди про надання ЄС технічної допомоги Україні на EUR54 млн на енергоефективність

Кабінет Міністрів на засіданні в середу схвалив проект угоди про надання Європейським Союзом технічної допомоги Україні на EUR54 млн для фінансування програми підтримки енергоефективності EE4U-ІІ, а також затвердив проекти угод щодо двох інших програм.

Як повідомило Міністерство економічного розвитку і торгівлі на своєму сайті, Кабмін схвалив також проект угоди про фінансування "Програми розширення контактів між людьми: Дім Європи" між Україною та Єврокомісією на вісім років із бюджетом EUR18 млн.

Метою програми є залучення техдопомоги з боку ЄС для налагодження контактів, професійних зв'язків, культурного обміну між громадянами ЄС і України.

Ідеться, зокрема, про організацію короткострокових професійних стажувань у країнах ЄС, підтримку інформаційного центру "Дім Європи", розширення можливостей для участі України в програмі Erasmus+.

Крім цього, програма передбачає відшкодування половини суми внесків України до програми "Креативна Європа" на 2018-2020 рр.

Також уряд затвердив проект угоди про фінансування програми технічного співробітництва 2018 року бюджетом EUR37 млн на підтримку імплементації Угоди про асоціацію та про поглиблену і всебічну зону вільної торгівлі, повідомляє МЕРТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА