11:38 20.12.2018

"Укрзалізниця" за підсумками 2018 р. планує виконати капремонт понад 100 пасажирських вагонів

1 хв читати
"Укрзалізниця" за підсумками 2018 р. планує виконати капремонт понад 100 пасажирських вагонів

 

Київ. 20 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - АТ "Укрзалізниця" за 11 місяців 2018 року оновила шляхом капітально-відновлювального ремонту 86 пасажирських вагонів, з яких 54 - у власних депо і 32 - на заводах, повідомила компанія на сайті.

Ще понад 20 одиниць пройдуть капітально-відновлювальний ремонт до кінця грудня.

"Ми пішли шляхом найефективнішого економічного методу - капітально-відновлювальних ремонтів. Вартість модернізації порівняно з виготовленням нових у 2,5 разу менша", - наводяться в повідомленні слова в. о. голови "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

Зазначається, що капітально-відновлювальний ремонт дає змогу максимально оновити рухомий склад. У відремонтованих вагонах повністю змінено інтер'єр, оновлено основні вузли й системи (кондиціонування повітря, вентиляції), замінено полиці, перестінки, комплекти вікон, встановлено індивідуальні розетки електроживлення для кожного місця, обладнано вакуумні санвузли, нанесено лакофарбове покриття кузовів зі збільшеним терміном служби до 10 років.

Вартість капітально-відновлювального ремонту одного пасажирського вагона становить 10 млн грн.

"Вагони вже в роботі, з частини сформували нові поїзди в новому графіку", - написав у Facebook Є.Кравцов.

У компанії також наголосили, що відремонтовані пасажирські вагони курсують виключно у фірмових поїздах першого класу, що дає змогу ефективно використовувати рухомий склад.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" планує призначити 30 додаткових поїздів на період новорічних і різдвяних свят, 23 з них уже призначено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА