14:15 26.12.2018

Санкції Росії не вплинуть на роботу ТЕП "Вертикаль", вагонів компанії на території РФ немає - топ-менеджер

3 хв читати

Санкції Російської Федерації не вплинуть на роботу транспортно-експедиторського підприємства (ТЕП) "Вертикаль", повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" заступник директора компанії Андрій Воронцов.

"Внесення Росією до санкційного списку ніяк не вплине на роботу компанії. Наразі з нами зв'язалися практично всі наші іноземні контрагенти і підтвердили свою готовність і надалі співпрацювати на колишніх умовах", - сказав він.

За словами А.Воронцова, на території РФ на сьогодні немає вагонів "Вертикалі".

Він також зазначив, що раніше "Вертикаль" здійснювала транзитні перевезення територією РФ.

"Раніше транзитні перевезення були і в значних обсягах на тлі загального обігу вантажів компанії. Це був експорт продукції з України до Казахстану і республіки середньої Азії", - сказав він, не уточнивши обсягів і подальшої долі цього типу перевезень компанії.

Як повідомлялося, Росія додала до списку санкцій Укрексімбанк, СГ "ТАС", "Центренерго", "Укроборонпром" і "Укрспецекспорт", а також належну Сергію Тігіпку ПрАТ "Страхова группа "ТАС", ТОВ "Перша логістична компанія" Максима Шкіля і ТОВ "Транспортно-експедиторське підприємство (ТЕП) "Вертикаль" Романа Василевського.

У випадку "Першої логістичної компанії" в постанові уряду РФ наведено адресу її київського офісу, зазначеного на сайті, тоді як юридична адреса компанії - с.Бережани Львівської обл.

Що стосується ТЕП "Вертикаль", то відповідно до держреєстру, компанія ще не змінила своєї юридичної адреси через перейменування пр.Московського на пр.Степана Бандери, проте в опублікованому документі цей проспект вже зазначено як проспект С.Бандери.

Стосовно юридичних і фізичних осіб, які потрапили до списку, і підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборони на виведення капіталу за межі Росії.

Мінфін РФ отримав право надавати тимчасові дозволи на проведення певних операцій щодо юросіб, до яких застосовуються спеціальні економічні заходи.

ТОВ "ТЕП" Вертикаль "зареєстровано у вересні 2015 року, проте згідно з сайтом компанії вона працює на ринку близько 20 років, надаючи повний комплекс послуг із організації перевезень вантажів та експедирування на території України, країн Балтії, СНД, Азії та Східної Європи, особливу увагу приділяючи аграрним вантажам. Додатково компанія розвиває напрям із перевезень автомобільним транспортом в Україні і за її межами, а також напрям із організації річкових перевезень зернових вантажів і перевалки їх на рейді.

Влітку цього року компанія також заявила про початок створення власного парку вагонів і придбання першого вагона-хопера у національного виробника - ТОВ "Дослідно-механічний завод "Карпати". У заявлених на початку серпня планах компанії було будівництво власних 156 зерновозів і 156 напіввагонів, на той момент парк ТЕП "Вертикаль" налічував 700 орендованих вагонів-зерновозів.

Чистий дохід ТЕП "Вертикаль" у 2017 році зріс на 45,5% - до 576,03 млн грн, а її чистий прибуток збільшився в 2,5 рази - до 3,86 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

Ситуація з е/е покращиться наступного тижня з потеплінням, але її дефіцит зберігатиметься ще довго - глава "Укренерго"

Харків чи не єдине місто, яке має детальний план підготовки до зими, - радник прем'єра

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА