13:15 27.12.2018

Київ у 2018 р. залучив 729 млн грн внутрішніх інвестицій - КМДА

1 хв читати
Київ у 2018 р. залучив 729 млн грн внутрішніх інвестицій - КМДА

 Департамент економіки та інвестицій Київської міськдержадміністрації (КМДА) за результатами проведених конкурсів у 2018 році уклав 30 договорів на загальну суму 729,3 млн грн, повідомила прес-служба КМДА.

"У рамках співпраці міської влади з підприємцями буде побудовано навчальні заклади, оснащено зупинки громадського транспорту та встановлено об'єкти спортивної інфраструктури в парках", - наводяться в повідомленні слова директора департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталії Мельник.

За її словами, за результатами раніше укладених інвестиційних договорів у Києві вже облаштовано футбольне поле на території ліцею "Голосіївський" №241, зводяться житлові будинки, споруджується медцентр на вул. Зоологічній.

"З огляду на потреби міста вже розроблено пакет інвестиційних пропозицій, який налічує понад 50 проектів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, будівництва житла, медичних, дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів та об'єктів рекреації. Наразі готується документація для проведення інвестиційних конкурсів у 2019 році", - зазначила Н.Мельник.

Крім того, у 2019 році заплановано реалізацію заходів у рамках проектів у сфері державно-приватного партнерства. Зокрема, впровадження системи безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

У рамках договору про надання консультативних послуг із Міжнародною фінансовою корпорацією буде розпочато підготовку проекту з реорганізації публічної інфраструктури лікарень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА