11:31 15.01.2019

Гройсман наприкінці січня відвідає бізнес-форум у Норвегії

1 хв читати
Гройсман наприкінці січня відвідає бізнес-форум у Норвегії

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман наприкінці січня поточного року має намір відвідати Осло (Норвегія) з офіційним візитом, де візьме участь у бізнес-форумі.

"Наприкінці січня планую офіційний візит до Норвегії. Однією з подій поїздки стане діловий форум, який відкриємо спільно з керівництвом уряду Норвегії", - написав В.Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України, яка наводить слова В.Гройсмана, потенціал економічної співпраці між Україною та Норвегією потрібно посилювати, і цьому сприяє як політичний діалог між країнами, так і розширення сфер економічної взаємодії, що спостерігається останнім часом.

Зазначено, що нині в Україні працюють понад 50 норвезьких компаній. Причому спектр інвестування - не лише торгівля традиційними для обох країн товарами, насамперед металами і продовольством, а й передові технології, зокрема зелена енергетика - сонячна та вітрова.

"Заплановані обсяги норвезьких інвестицій саме в цю сферу сягнуть сотень мільйонів доларів. Відповідні енергетичні проекти будуть реалізовані на півдні України", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА