18:04 23.01.2019

Програму співпраці України з МВФ у 2019 року буде успішно реалізовано, висловила впевненість Лагард на зустрічі з Порошенком у Давосі

1 хв читати
Програму співпраці України з МВФ у 2019 року буде успішно реалізовано, висловила впевненість Лагард на зустрічі з Порошенком у Давосі

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у швейцарському Давосі заявила, що впевнена в успішній реалізації програми співпраці України з МВФ у поточному році.

"Директор-розпорядник МВФ відзначила лідерство президента у проведенні реформ в Україні, і висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року", - повідомляє прес-служба глави Української держави в середу ввечері за підсумками зустрічі П.Порошенка і К.Лагард у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

В інформації зазначається, що сторони висловили задоволення станом розвитку співпраці України та МВФ, а також початком реалізації нової програми "Стенд-бай".

П.Порошенко та К.Лагард обговорили перспективи економічного зростання України в 2019 році.

"Так, було наголошено, що дефіцит державного бюджету, інфляція, золотовалютні резерви (Україна - ІФ) відповідають параметрам, передбаченим документами співпраці з Міжнародним валютним фондом", - йдеться в повідомленні.

Глава української держави також повідомив директору-розпоряднику фонду про заходи, що вживаються для реформування податкової та митної сфери України, забезпечення стабільності та ефективності фінансового сектора, проведення великої та малої приватизації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА