16:52 25.01.2019

"Київтеплоенерго" у 2019 р. направить на заміну трубопроводів 686 млн грн

1 хв читати
"Київтеплоенерго" у 2019 р. направить на заміну трубопроводів 686 млн грн

КП "Київтеплоенерго" в 2019 році планує замінити не менше 100 км трубопроводів на загальну суму 686 млн грн, повідомив головний інженер СП "Київські теплові мережі" КП "Київтеплоенерго" Юрій Паливода на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Він нагадав, що на сьогодні в столиці 80% теплових мереж повністю зношені та потребують заміни. Відповідно до цього заплановані перекладання мереж із застосуванням сучасних матеріалів, що нададуть змогу зменшити теплові втрати, є одним із пріоритетних заходів із модернізації тепломережі столиці.

Крім того, пріоритетом є закриття нерентабельних, морально і технологічно застарілих котелень, які відпрацювали більше 50-60 років.

"На цей рік заплановано початок робіт у цьому напрямку. У нас 45 таких котелень, які ми ліквідовуватимемо і переводити споживачів на більш сучасні джерела", - уточнив Ю.Паливода.

Підрозділ також планує зосередитися на поступовому переході від центральних теплових пунктів до індивідуальних, які дозволять споживачам більш раціонально та економно використовувати теплоенергію.

Ю.Паливода додав, що в 2019 році КП направить 26 млн грн на відновлення благоустрою територій, де здійснювалася ліквідації аварійних пошкоджень тепломереж.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА