17:17 31.01.2019

"Київстар" із 1 лютого переводить корпоративних клієнтів на нові тарифи

2 хв читати
"Київстар" із 1 лютого переводить корпоративних клієнтів на нові тарифи

Мобільний оператор "Київстар" із 1 лютого відмовляється від низки наявних тарифних планів для контрактних абонентів, які стартують із 125 грн/міс., і переводить клієнтів на оновлену лінійку тарифів, де вони стартують із 150 грн/міс., але при цьому мають розширене наповнення для вирішення бізнес-завдань.

"З 1 лютого 2019 року всім корпоративним абонентам "Київстар" буде надано нові інноваційні тарифні плани з розширеними можливостями для ведення бізнесу", - йдеться в повідомленні найбільшого українського оператора у нього на сайті.

Як пояснили агентству "Інтерфакс-Україна" в "Київстарі", оператор проаналізував статистику використання клієнтами послуг і з її урахуванням підібрав їм оптимальні нові тарифні плани. Водночас у клієнта зберігається можливість (до 1 лютого - безкоштовна) перейти на самостійно обрані більш дешеві тарифні плани.

У "Київстарі" уточнили, що з лютого закриють тарифні плани "Київстар 4G 125 2018", "Київстар 4G 175 2018", "Київстар 4G 275 2018", "Київстар 4G Premium 2018" (475 грн/міс.), "Київстар 4G Business 2018 "(750 грн/міс.) і" Київстар 4G Business VIP 2018 "(1 тис. грн/міс.).

"Їхніх абонентів буде автоматично та безкоштовно переведено на діючі комерційні пропозиції з кращим наповненням", - наголошує оператор.

Як пояснює "Київстар", зокрема, його клієнти отримають більше хвилин для дзвінків на інші мережі (які можна використовувати також для дзвінків за кордон у певних напрямках), безлімітний доступ до інтернету, безкоштовне підключення сервісу SIM-пара з необмеженим доступом до інтернету. Для тарифних планів від 500 грн/міс. буде передбачено користування без додаткової оплати сервісом Mobile ID і програмним забезпеченням Microsoft Office 365.

Нова тарифна лінійка включає тарифні плани "Київстар "4G" (150 грн/міс.), "Київстар 4G Extra" (225 грн/міс.), "Київстар 4G Ultra" (350 грн/міс.), "Київстар 4G Business" (500 грн/міс.) і "Київстар 4G Business VIP" (1000 грн/міс.).

"Додаткові можливості для ведення бізнесу тепер невід'ємна частина тарифів для підприємців", - зазначає компанія.

Крім того, з 1 лютого змінюються також умови обслуговування окремих індивідуальних тарифних планів, а абонентів М2М переводять на нові тарифні плани, в яких суттєво збільшено обсяги інтернет-трафіку, а також передбачено можливість використання інноваційної платформи для управління М2М SIM-картами (припиняється дія 15 тарифних планів).

Крім цього, з 1 лютого компанія припиняє дію вже неактуальних пакетних пропозицій за додатковими мегабайтами трафіку, зокрема: "Вільний інтернет", "Інтернет 1000", "Бізнес-Інтернет 500", "10 МБ щодня", "GPRS Internet 100", "GPRS Internet 1000", "Бізнес-Інтернет 5", "Бізнес-Інтернет 50", "Інтернет 100", "Інтернет 20" і тариф "Спілкування".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА