16:56 11.02.2019

SkyUp запускає прямі рейси Харків-Шарджа з 2 березня, планує запуск рейсів до Дубая

2 хв читати
SkyUp запускає прямі рейси Харків-Шарджа з 2 березня, планує запуск рейсів до Дубая

Українська авіакомпанія SkyUp з 2 березня 2019 року розпочне польоти з Харкова до Шарджі (ОАЕ), йдеться в повідомленні міжнародного аеропорту "Харків".

Перельоти здійснюватимуться щосуботи лайнерами Boeing 737-700 з вильотом із Харкова о 10:30 і з аеропорту Шарджі о 18:40 (за місцевим часом). Вартість квитків в один бік без багажу стартує від 3999 грн.

"Ми бачимо великий потенціал регіону, тому в 2019 році розширюємо нашу співпрацю. Зараз ми відкриваємо сезонний регулярний рейс Харків-Шарджа (ОАЕ)-Харків, а після ремонту в аеропорту Дубая плануємо запустити рейс Харків-Дубай (ОАЕ) -Харків", - наводяться в повідомленні слова генерального директора компанії SkyUp Євгена Хайнацького.

Він також зазначив, що основна мета авіакомпанії - зробити авіаподорожі максимально доступними для українців.

"Відновлення авіасполучення з Об'єднаними Арабськими Еміратами для нас довгоочікуване, адже з 2014 року ми активно працювали над цим питанням. ОАЕ - один із найпопулярніших у всьому світі і туристичних, і бізнес-напрямків. Ми раді, що вже з березня пасажири нашого аеропорту зможуть з комфортом долетіти до ОАЕ прямими рейсами", - зазначив генеральний директор "Нью Системс АМ", компанії-оператора аеропорту "Харків", Володимир Васильченко.

Він наголосив, що рейси Харків-Шарджа є вже другим новим напрямком після Одеси, який авіакомпанія запускає з харківського аеропорту в 2019 році.

Як повідомлялося, в жовтні 2018 року авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат ТСО, що дозволяє здійснювати польоти до 28 країн Європейського Союзу, а також до Швейцарії, Норвегії, Ісландії та Ліхтенштейна.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Компанія розпочала чартерні перевезення з кінця травня-2018.

Харківський аеропорт має злітно-посадкову смугу завдовжки 2500 м і завширшки 50 м. На його території розташовані два пасажирські термінали з пропускною спроможністю 100 і 650 осіб на годину.

Аеропортом через компанію "Нью Системс АМ" управляє компанія DCH, створена на базі активів, що раніше мали неформальну назву "група УкрСиббанку", після того як два партнери цієї групи - Олександр Ярославський і Ернест Галієв - вирішили їх розділити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА