18:21 14.02.2019

У Броварах розпочала роботу пивоварня Rebrew - Шоломко

2 хв читати
У Броварах розпочала роботу пивоварня Rebrew - Шоломко

Пивоварня Rebrew (Reformation Brewery, Бровари) розпочала роботу в лютому, поставивши перші партії пива до столичних пабів, повідомив один з акціонерів компанії Дмитро Шоломко.

"Якщо вважати, що пивоварня запустилася тоді, коли стало можливим десь купити пиво, то це сталося 12 лютого - у нас з'явився перший кран у барі. Ліцензію ми отримали з лютого. А самому проекту два з половиною роки", - розповів Д.Шоломко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, завод побудували в приміщенні колишнього складу, потужність заводу на сьогодні становить близько 50 тис. літрів пива на місяць. Обладнання на заводі італійської компанії Meccanica Spadoni, його вартість - майже $200 тис. Загальні інвестиції в запуск пивоварні ще підраховують.

"Поки що ми реалізовуватимемо продукцію через паби. Із часом ми плануємо вийти у роздріб, проте це потребує встановлення обладнання для розливу пива", - пояснив Д.Шоломко.

Згідно з планами компанії, в лютому пиво Rebrew має з'явитися в пабах Києва, Харкова, Дніпра та інших міст.

Серед перших сортів Rebrew - IPA в американському стилі з ароматом тропічних фруктів, грейпфрута і лайма, IPA у вермонтському стилі, пшеничний ель із додаванням коріандру та апельсинової цедри, а також стаут із додаванням кави. Згідно з прес-релізом Rebrew, презентація перших сортів із дегустацією відбудеться 24 лютого у барі 3B Republic (Київ).

Дмитро Шоломко - генеральний директор Google Ukraine. Серед його партнерів щодо проекту пивоварні - Євген Депутат.


Інтерв'ю з Д.Шоломком буде оприлюднено на головній сторінці сайту агентства "Інтерфакс-Україна"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА