15:57 07.03.2019

IKEA оновила план виходу на український ринок через затримку будівництва ТРЦ Ocean Mall

2 хв читати
IKEA оновила план виходу на український ринок через затримку будівництва ТРЦ Ocean Mall

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому, змушена скоригувати плани виходу на український ринок через затримку будівництва торговельно-розважального центру (ТРЦ) Ocean Mall у Києві, зокрема компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.

"IKEA підтверджує своє прагнення змінювати на краще повсякденне життя українців, пропонуючи доступні товари та рішення для дому. З огляду на затримку будівництва та отримання дозволів ТРЦ Ocean Mall, компанія розглядає альтернативні опції, які дають змогу їй вийти на український ринок у найкоротші терміни", - йдеться в офіційній відповіді компанії на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

У ній наголошується, що більш докладну інформацію щодо виходу IKEA в Україні "буде оприлюднено щойно вона стане доступною".

Як повідомлялося, у вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у форматі city store в 2019 році. Об'єкт мав відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall.

Площа першого магазину IKEA в цьому ТРЦ має становити майже 6 тис. кв. м, асортимент включатиме меблі та аксесуари, повідомив восени-2018 в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" виконавчий директор компанії "IKEA Південно-Східна Європа" Стефан Вановербеке.

Загальна площа проекту ТРЦ Ocean Mall становить 300 тис. кв. м, торговельна - 100 тис. кв. м. Частиною проекту стане будівля з "літаючою тарілкою" на Либідській площі.

Девелопером ТРЦ Ocean Mall є ПрАТ "Мандарин Плаза" (Київ), генпідрядником - будівельний концерн ТОВ "Мегалайн" (Megaline, Київ), підрядниками - "Альтіс", "Основа" та "Євроінтербуд".

Розвитком мережі в Україні займатиметься "IKEA Південно-Східна Європа", що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА