21:09 12.03.2019

Київський ТРЦ "Караван" з квітня частково закриють на реконструкцію та переформатують в аутлет-центр

2 хв читати
Київський ТРЦ "Караван" з квітня частково закриють на реконструкцію та переформатують в аутлет-центр

Компанія DCH Infrastructure and Real Estate, що входить до групи компаній DCH бізнесмена Олександра Ярославського, планує в квітні частково закрити на реконструкцію київський торгово-розважальний центр (ТРЦ) "Караван" на вул. Лугова, 12 для поетапного переформатування об'єкта в аутлет-центр.

"Адміністрація ТРЦ поінформувала орендарів, що з 1 квітня закривають ролердром, прохід біля кінотеатру Multiplex. Магазини фешн-галереї біля фудкорту вже закрилися, швидше за все вони були поінформовані про реконструкцію і не продовжили оренду. Решта магазинів поки що працюватимуть у колишньому режимі. У планах девелопера - зробити велику зону фудкорту і переформатувати об'єкт в аутлет-центр", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" один із орендарів ТРЦ "Караван", який попросив про анонімність.

У компанії DCH Infrastructure and Real Estate агентству підтвердили підготовку до змін в об'єкті, однак більш детальну інформацію відмовилися надати.

Водночас плани девелопера підтвердили й інші орендарі ТРЦ "Караван". Зокрема, генеральний директор ПрАТ "Мультиплекс-Холдинг" Віталій Писаренко зазначив, що найближчим часом кінотеатр продовжить свою роботу, проте пізніше, ймовірно, на деякий час кінотеатр закриється.

"Ми відпрацьовуємо модель роботи, як ми можемо максимально не закривати, доки вони роблять свою реновацію. Можливо, по-іншому буде організовано вхід (до кінотеатру). Пізніше, можливо, нам доведеться трохи призупинитися, але поки що закриватися не плануємо. Спільно з ТРЦ розробляємо схему, як нам мінімізувати час простою", - повідомив В.Писаренко.

Як повідомили в прес-службі "Ашан Рітейл", незважаючи на часткове закриття на реконструкцію ТРЦ "Караван" з квітня, гіпермаркет Auchan продовжить свою роботу в звичайному режимі.

За словами директора з продажу мережі магазинів Сolin's в Україні Волкана Пекера, якщо ТРЦ "Караван" буде переформатовано на аутлет-центр, магазин компанії також відкриється в цьому форматі.

"Ми не будемо закриватися, доки проводимо переговори. Якщо торговий центр перейде у формат "аутлет", ми теж будемо відкриватися в (форматі) "аутлет"", - сказав В.Пекер.

ТРЦ "Караван" побудовано та введено в експлуатацію в 2003 році.

Загальна площа об'єкта становить 58 тис. кв. м, в ньому працює понад 200 магазинів одягу та взуття, продуктовий гіпермаркет "Ашан", кінотеатр Multiplex, ролердром, дитячий розважальний комплекс Fly Park.

DCH Infrastructure&Real Estate входить до групи компаній DCH та є управляючою компанією мережі ТРЦ "Караван" у Києві, Харкові та Дніпрі. Загальна площа торгових об'єктів становить близько 250 тис. кв.м. До портфеля компанії також входять п'ятизірковий готель Premier Palace Hotel Kharkiv і ЖК "Воздвиженка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА