12:43 20.03.2019

Конкурс на посади членів нового правління "Нафтогазу" відбудеться за рік - прем'єр

1 хв читати
Конкурс на посади членів нового правління "Нафтогазу" відбудеться за рік - прем'єр

Конкурс на посади членів правління НАК "Нафтогаз України" відбудеться за рік, повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду в середу.

"Ми затвердимо сьогодні рішення, згідно з яким конкурс на нове правління компанії відбудеться за рік - 20 березня 2020 року", - сказав він.

Прем'єр-міністр заявив, що продовження на рік контракту з нинішнім правлінням НАК є нині прийнятним рішенням з урахуванням досягнутих під час консультацій з наглядовою радою домовленостей щодо зниження рівня зарплат і нагород правління, досягнення сертифікації оператора газотранспортної системи (ГТС) до 1 січня 2020 року, а також збільшення рівня видобутку природного газу.

Як повідомлялося, Кабмін і наглядова рада НАК досягли згоди щодо продовження на рік контракту з правлінням компанії, відповідне рішення про пролонгацію контракту буде ухвалено на засіданні в середу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА