17:27 25.03.2019

"Київенерго" і ще чотири підприємства ТКЕ достроково погасили заборгованість перед "Нафтогазом"

1 хв читати

 П'ять із 82 підприємств теплокомуненерго (ТКЕ), зокрема ПАТ "Київенерго", які підписали з НАК "Нафтогаз України" договори про реструктуризацію заборгованості, достроково погасили 220,4 млн грн боргів, повідомила прес-служба НАК.

Стосовно цих підприємств - "Київенерго", КП "Здолбунівкомуненергія", КП "Бориславтеплоенерго", КП "Обухіврайтепломережа" і КП "Теплокомуненерго" (Монастирище, Черкаська обл.) - цілком скасовано застосування штрафних санкцій на суму 162,4 млн грн.

Крім цього, додали у НАК, ще 39 підприємств ТКЕ, з якими були підписані угоди про реструктуризацію, погашають заборгованість за 70 договорами із випередженням встановлених термінів, решта - відповідно до графіка.

Загалом "Нафтогаз" у виконання вимог закону №1730 ("Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних і теплогенерувальних організацій і підприємств централізованого водопостачання та водовідведення за спожиті енергоносії") уклав з 82 підприємствами 227 договорів про реструктуризацію заборгованості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА