14:46 27.03.2019

Wayforpay і Portmone стали партнерами із запуску Google Pay онлайн в Україні

2 хв читати
Wayforpay і Portmone стали партнерами із запуску Google Pay онлайн в Україні

Компанія "Google Україна" повідомила про офіційний запуск послуги Google Pay з онлайн-оплати, йдеться в прес-релізі української "дочки" Google.

"Тепер завдяки Google Pay онлайн під час оплати в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно і для користувачів, і для онлайн-продавців", - наведено в повідомленні слова директора "Google Україна" Дмитра Шоломка.

За його словами, сьогодні можливість оплати через Google Pay на сайті або додаток доступна для клієнтів Wayforpay і Portmone.

"Однак ми працюємо над інтеграцією з новими партнерами і поступово розширюватимемо список", - зазначив він.

Як наголошується в прес-релізі компанії, майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку опцію. Серед них: "Алло", "Інтертоп", "Якабу", "Карабас", "Гудвайн", "Домінос" тощо.

Також над інтеграцією Google Pay до своїх додатків працює Uklon.

Під час використання Google Pay немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу. Проводячи оплату за послуги в інтернеті, Google Pay не передає інформацію про кредитну картку продавцеві, а в разі втрати телефону, його можна віддалено заблокувати за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. При цьому немає необхідності деактивувати кредитну карту, оскільки її даних в телефоні немає.

Станом на кінець березня партнерами Google Pay в Україні є вже 19 банків, а кількість точок, де можна оплачувати свої покупки через Google Pay, перевищує 200 тис.

Як повідомлялося, "Google Україна" констатує проникнення смартфонів в Україні на рівні 57% на кінець другого кварталу 2018 року й очікує чотириразового зростання кількості мобільних користувачів інтернету до 2025 року.

Google у партнерстві з Mastercard і ПриватБанком оголосили про запуск в Україні глобального сервісу Android Pay (тепер Google Pay) в листопаді 2017 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА