14:50 01.04.2019

Засновник Rozetka сумнівається в можливості реалізації Зеленським "нульової декларації"

2 хв читати
Засновник Rozetka сумнівається в можливості реалізації Зеленським "нульової декларації"

Засновник і співвласник компанії найбільшого українського інтернет-магазину Rozetka.ua (ТОВ "Розетка.Уа", Київ) Владислав Чечоткін вважає кандидата в президенти Володимира Зеленського "джокером у колоді" й не береться прогнозувати зміни в бізнес-середовищі в разі перемоги цього кандидата на президентських виборах, однак сумнівається в можливості реалізації раніше заявленої "нульової декларації" для бізнесу.

"Він "джокер". Може статися що завгодно", - зазначив він.

Водночас, за словами засновника "Розетки", питання "нульової декларації", анонсоване В.Зеленським як частина його передвиборчої кампанії - спірне, оскільки явно не здобуде підтримки у Верховній Раді.

"Якщо говорити про "нульову декларацію" - він її не проведе через парламент. Це вже обговорювалося раніше за Порошенка. Але взагалі без цього "нуля" рухатися далі складно", - заявив В.Чечоткін.

Водночас він зазначив, що побоюється вірити передвиборчим обіцянкам.

"У мене страх, що це пусті обіцянки. Тобто приводів вірити - немає. А обманювали нас уже багато разів", - наголосив засновник найбільшого інтернет-магазину.

Раніше на своїй сторінці в соцмережі Facebook він прокоментував свій вибір у першому турі президентських виборів в Україні.

"Мій бізнес зростає, я не зустрічав вимагання на дорогах з 2015-го, у мене не блокували бізнес, а найбільше порушення з боку контролюючих органів були три перевірки поспіль - порушень не знайшли, на цьому й закінчилося. Я, звісно, проти війни, але за єдину і вільну Україну, і не знаю, як, крім військової сили, ми можемо цього досягти. Знаю, що багато не зробили - давно можна було зробити. Боюся, що другий термін Порошенка може перерости в диктатуру. Але голосуватиму за зроблене", - написав В.Чечоткін 30 березня.

Він також зазначив, що переобрання парламенту також може поліпшити ситуацію в країні.

Як повідомлялося, В.Зеленський набирає 30,41%, Петро Порошенко 16,12%, Юлія Тимошенко 13,20% за підсумками обробки трьох чвертей протоколів ЦВК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА