19:07 01.04.2019

НБУ ввів тариф на отримання погодження на операції з оброблення та зберігання готівки

1 хв читати
НБУ ввів тариф на отримання погодження на операції з оброблення та зберігання готівки

Національний банк України (НБУ) ввів тариф на отримання погодження на здійснення операцій з оброблення та зберігання готівки в розмірі 32,130 тис. грн.

Введення нового тарифу передбачено постановою НБУ від 1 квітня 2019 роки № 54 "Про внесення змін до тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування, що надаються Національним банком України", якою внесено зміни до постанови від 12 серпня 2003 року №333. Постанову оприлюднено в понеділок на сайті НБУ, набуває чинності з 2 квітня.

НБУ також скасував прив'язку розміру тарифу до розміру мінімальної заробітної плати на послугу з видачі юридичним особам ліцензії на надання банкам послуг з інкасації та встановив на неї тариф на рівні 39,82 тис. грн.

У зв'язку з набуттям чинності з 1 грудня 2018 року законом "Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність" функція НБУ з ведення реєстру аудиторських фірм, що мають право на проведення аудиторських перевірок банків, втратила актуальність, тому в постанові виключено тарифи на відповідну послугу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА