15:44 02.04.2019

"Укрзалізниця" підтвердила запуск регулярного пасажирського поїзда Кошице - Мукачево з червня

1 хв читати
"Укрзалізниця" підтвердила запуск регулярного пасажирського поїзда Кошице - Мукачево з червня

АТ "Укрзалізниця" в партнерстві зі Словацькою залізничною компанією ЗССК запустить регулярне пасажирське сполучення за маршрутом Кошице - Мукачево в червні 2019 року, йдеться в повідомленні на сайті "Укрзалізниці".

Як повідомляють в компанії, у вівторок о 14:00 на станцію Мукачево зі Словацької Республіки прибув пасажирський рейковий автобус, що здійснив тестовий рейс колією європейської ширини (1435 мм).

"З українського вокзалу до Словаччини можна буде доїхати рейковим автобусом євроколією за чотири години. Маршрут такий: Кошице - Чиєрна-над-Тісоу - Чоп - Мукачево", - написав на своїй сторінці у Facebook голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

В "Укрзалізниці" нагадали, що спільне рішення сторін про запуск нового залізничного пасажирського сполучення Мукачево - Кошице було ухвалено в лютому 2019 року в Києві. Перевезення здійснюватимуться рухомим складом словацької сторони, оскільки "Укрзалізниця" не експлуатує пасажирський рухомий склад для колії завширшки 1435 мм.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" збільшить частоту рейсів поїзда Київ-Рига з кінця січня і планує продовження маршруту поїзда до Таллінна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА