16:10 02.04.2019

Державіаслужба дозволила SkyUp літати до Франції, YanAir до Швеції, Іраку та Німеччини

1 хв читати
Державіаслужба дозволила SkyUp літати до Франції, YanAir до Швеції, Іраку та Німеччини

Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії SkyUp (Київ) на виконання рейсів із Києва до Парижа та Ніцци, а також з Харкова до Парижа, йдеться у відповідному рішенні, оприлюдненому на сайті Державіаслужби.

За підсумками засідання комісії відомства SkyUp дозволили регулярно літати тричі на тиждень із Києва і Харкова до Парижа (Франція), а також із частотою двічі на тиждень із Києва до Ніцци (Франція).

Крім того, комісія задовольнила запит перевізника на збільшення частоти з двох до трьох рейсів на тиждень на повітряній лінії Київ - Санья (Китай).

Державіаслужба також дозволила авіакомпанії YanAir регулярно літати тричі на тиждень з Києва та Одеси до Стокгольма (Швеція), а також з Одеси до Ербіля (Ірак), Дюссельдорфа (Німеччина) і Сулейманії (Ірак)

Крім того, Державіаслужба дозволила авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) літати з Києва до Гетеборга (Королівство Швеція) з частотою в сім рейсів на тиждень і збільшила частоту польотів для МАУ на напрямку Київ - Бургас (Республіка Болгарія) до п'яти на тиждень.

Як повідомлялося, українські авіакомпанії у січні 2019 року здійснили в рамках не більше ніж 15 хвилинного відхилення від розкладу 77,1% усіх рейсів з українських аеропортів, порівняно з попереднім виміром пунктуальності авіакомпаній за листопад 2018 року (79,4%), повідомляє Мінінфраструктури.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА