19:32 09.04.2019

Структура австрійської OBB запускає контейнерний сервіс з Китаю до Угорщини через Казахстан, РФ та Україну

2 хв читати
Структура австрійської OBB запускає контейнерний сервіс з Китаю до Угорщини через Казахстан, РФ та Україну

Логістичний оператор Rail Cargo Logistics - RUS запускає контейнерний сервіс із Сіаня (Китай) до Будапешта (Угорщина), повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"Rail Cargo Logistics - RUS оголошує про відкриття транзитного "південного коридору" з Китаю до Угорщини через території Казахстану, Росії та України з можливістю доставки вантажу до Австрії, Німеччини, Польщі, Румунії, Італії, Туреччини та інших країн південної Європи", - йдеться в прес-релізі.

Перший тестовий потяг, у складі якого 41-футовий контейнер із товарами масового вжитку, було відправлено з Сіаня, столиці провінції Шеньсі, 27 березня, і прибув на термінал до Будапешта 7 квітня. Транзитний час становив 10 діб, уточнили в компанії.

Другу відправку поїзда заплановано на 12 квітня, з травня 2019 року заплановано вивести сервіс на регулярну щотижневу основу.

Новий маршрут проходить такими пунктами пропуску через кордон: Алашанькоу (Китай) - Достик (Казахстан), Суземка (РФ) - Зернове (Україна), Батьове (Україна) - Еперешке (Угорщина).

Сервіс реалізується спільно з партнером - транспортно-логістичною компанією АТ "KTZ Express", що надає рухомий склад та відповідає за перевезення вантажу територією Казахстану.

"Передумовами для запуску нового маршруту були потреба ринку в розширенні географії поставок до країн південної Європи і завантаженість основного прикордонного переходу Брест - Малашевич у зв'язку з великим обсягом вантажопотоку з Білорусі та Калінінграда, а також періодичними ремонтними роботами на прикордонному переході", - наголошується в повідомленні.

ТОВ "Рейл Карго Логистикс - РУС" (Rail Cargo Logistics - RUS) входить до Rail Cargo Group (дочірня компанія австрійської залізниць - OBB). Компанія займається логістичними послугами: прискореними залізничними перевезеннями, перевалками вантажів, доставкою від "дверей до дверей".

АТ "KTZ Express" - дочірнє підприємство нацкомпанії "Казахстан Темір Жолі" ("Казахстанські залізниці"). Діяльність мультимодального провайдера логістичних послуг KTZ Express спрямована на розвиток імпортно-експортних і транзитних перевезень, забезпечення виходу казахстанських товарів на зовнішні ринки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА