18:30 19.04.2019

Glovo планує відкрити в Києві "віддалену" кухню в серпні-2019

2 хв читати
Glovo планує відкрити в Києві "віддалену" кухню в серпні-2019

Міжнародний сервіс Glovo планує відкрити в Києві "віддалену" кухню - cook-room у серпні 2019 року, повідомив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський.

"Уже зараз ресторани в центрі Києва не встигають із замовленнями. Потрібні кухні, з яких ресторани могли б вивозити замовлення. У Glovo є такий проект Glovo cook-room, коли ми знаходимо приміщення, знімаємо його і готуємо. Потім пропонуємо їх зайняти певним партнерам, у яких, наприклад, ексклюзивні контракти або хороші метрики. Я допускаю можливість, що вже в серпні ми відкриємо перший кук-рум і посадимо туди трьох-чотирьох партнерів-неконкурентів", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у кулуарах Sup Day Forum 2019.

При цьому Glovo розглядає різні локації.

"З одного боку, ми бачимо потребу в центрі Києва, з іншого - на Троєщині, де мало місць (ресторанів - ІФ), звідки можна замовити їжу. Будемо проводити аналіз та приймати рішення", - зазначив Д.Расновський.

За його словами, ресторани часто не можуть впоратися з кількістю інтернет-замовлень. Цей тренд стає "вузьким горлечком" на ринку доставки їжі.

"Кухні не готові до такої кількості замовлень, у них немає ємності забезпечувати такий потік. Ресторани планувалися на одну кількість замовлень, а інтернет-доставка розширює попит на їхні послуги. У світі з'являються стартапи, які надають інфраструктуру для так званих dark kitchens", - пояснив Д.Расновський.

За його словами, "віддалені" кухні є вигідним варіантом "експансії" для тих районів Києва, де невигідно відкривати ресторан.

"А можливість відкрити кухню під знайомим брендом все змінює", - додав генеральний менеджер Glovo.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА