12:54 22.04.2019

Конкурс на посаду голови Державної податкової служби можуть заблокувати два судових позови - Мінфін

1 хв читати
Конкурс на посаду голови Державної податкової служби можуть заблокувати два судових позови - Мінфін

Окружний адміністративний суд міста Києва отримав дві позовні заяви про блокування конкурсу на заміщення посади голови податкової служби, повідомила прес-служба Міністерства фінансів агентству "Інтерфакс-Україна".

"Минулого тижня Окружний адмінсуд м. Києва зупинив конкурс на посаду голови Державної митної служби. Також нам відомо, що до Окружного адмінсуду Києва вже подано заяви про забезпечення позову щодо зупинення іншого конкурсу - на посаду голови Державної податкової служби", - повідомили в прес- службі Мінфіну.

До суду повторно з позовом звернувся колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, другий позов подав екс-голова управління Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслав Денисюк.

"Ініціатори цього масштабного наступу - колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насірова і співчуваючі йому особи: народний депутат Андрій Антонищак, колишній керівник Харківської податкової Станіслав Денисюк... Їхня стратегія базується навколо захисту прав пана Насірова щодо поновлення на посаді ДФС", - зазначили в прес-службі Мінфіну.

Наміри позивачів - скасувати дію розпорядження Кабінету Міністрів від 20 березня 2019 року №162-р і №163-р, яким оголошено конкурс на зайняття посад голів Державної податкової та митної служб, додали в Мінфіні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА