11:38 30.04.2019

Чисту нафту в Білорусі чекають ближче до опівночі 2 травня

1 хв читати
Чисту нафту в Білорусі чекають ближче до опівночі 2 травня

Російська нафта, що відповідає стандартам якості, прокачування якої в напрямку Білорусі почалося увечері 29 квітня, надійде на територію республіки не раніше 23:00 2 травня, повідомили у вівторок агентству "Інтерфакс-Захід" у прес-службі концерну "Білнафтохім".

"З урахуванням швидкості і графіка руху нафти, а також відстані - 106 км від ЛВДС "Унеча" до кордону (Білорусі - ІФ) прибуття нафти на білоруську територію очікується не раніше за 23:00 2 травня 2019 року", - сказав представник прес-служби.

"Вжиті заходи дадуть змогу відновити роботу лише однієї нитки трубопроводу "Дружба". Повне відновлення потребуватиме кількох місяців напруженої роботи", - наголосив представник "Білнафтохіму".

Раніше в прес-службі "Білнафтохіму" заявили, що чиста нафта поки що не надійшла на територію Білорусі, але рухається до кордону республіки нафтопроводом "Дружба" від розподільчої станції "Унеча".

"За інформацією диспетчерської служби ВАТ "Гомельтранснафта Дружба", 29 квітня 2019 року о 17.40 слідом за розділовим снарядом розпочалося прокачування нафти, що відповідає стандартним параметрам, від російської ЛВДС "Унеча" у напрямку польсько-російського кордону і ЛВДС "Мозир", - сказав представник прес-служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА