13:30 06.05.2019

"Нова пошта" відмовиться від пінопласту на користь паперу вторинної переробки

2 хв читати
"Нова пошта" відмовиться від пінопласту на користь паперу вторинної переробки

 "Нова пошта" поетапно переводить свої відділення на роботу з папером вторинної переробки замість пінопласту для заповнення порожнин в упаковці.

На думку компанії, це сприятиме тому, що посилки пакуватимуться і відправлятимуться приблизно на 12% швидше, при цьому папір краще зберігає вміст посилки від пошкоджень, ніж пінопласт.

"Ми проаналізували найкращі світові практики й обрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста у прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує "Нова пошта", папір ітиме на повторну переробку", - наводяться в повідомленні слова директора "Нової пошти" Олександра Бульби.

У компанії наголошують, що папір, яким наповнюється коробка, забезпечує максимальний рівень захисту від пошкоджень, а самі коробки, зроблені з міцного картону, вдесятеро краще за інші види упаковки захищають вміст посилок.

До того ж, за даними компанії, рулон паперу займає набагато менше місця, ніж блоки пінопласту, й від нього немає додаткового сміття.

Загалом у "Новій пошті" доступні понад 20 варіантів упаковки й наповнювачів для різних видів посилок.

Як повідомлялося, в січні-березні 2019 року "Нова пошта" доставила 47 млн посилок і вантажів - на 23% більше, ніж за той самий період 2018 року.

"Нова пошта" від початку 2019 року відкрила 164 нові відділення у 89 населених пунктах. З 1 березня 2019 року всі відділення в обласних і районних центрах переведено на семиденний графік роботи.

Група компаній "Нова Пошта" у 2018 році доставила 174 млн од. відправлень, що майже на 20% більше ніж у 2017 році. При цьому в 2019 році планує досягти 20-відсоткового приросту кількості обслугованих відправлень.

Заснована у 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається майже з 3 тис. відділень у всій країні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА