10:38 14.05.2019

Біля Кабміну Спілка залізничників вимагає підвищення зарплати та звільнення глави "Укрзалізниці" Кравцова

1 хв читати
Біля Кабміну Спілка залізничників вимагає підвищення зарплати та звільнення глави "Укрзалізниці" Кравцова

Біля будівлі Кабінету Міністрів України в центрі Києва відбувається акція протесту членів Спілки залізничників з вимогою підвищення заробітної плати та звільнення голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", станом на 9:20 вівторка біля будівлі уряду на вулиці Грушевського зібралося близько 1,5 тис. учасників акції, і люди продовжують підходити. Перед входом встановлено сцену з колонками, з якої по черзі виступають активісти профспілок.

Протестувальники тримають прапори профспілкових організацій і плакати з написами: "Кабмін, переглянь план "Укрзалізниці", "Вимагаємо виплатити 13-ту зарплату", "Здоров'я залізничників - безпека руху", "За гідну зарплату", "Ні оптимізації" та інші.

Зокрема, учасники акції вимагають гідної оплати праці, виконання галузевих угод, припинення скорочення працівників і відставки правління ПАТ "Укрзалізниця" та його голови Є.Кравцова.

Будівлю уряду охороняють кілька десятків правоохоронців, обстановка в районі проведення акції мирна, конфліктів між правоохоронцями та протестувальниками немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА