14:37 15.05.2019

"Укрпошта" домовилася з аеропортами "Київ", "Львів" та "Одеса" про надсилання експортних відправлень

2 хв читати
"Укрпошта" домовилася з аеропортами "Київ", "Львів" та "Одеса" про надсилання експортних відправлень

АТ "Укрпошта" збільшила кількість точок вильоту для експорту, розпочавши в партнерстві з польською авіакомпанією LOT і турецькими Turkish Airlines відвантаження з аеропортів "Київ" ім. Сікорського, "Одеса" та "Львів" ім. Д.Галицького.

"Реалізація проекту тривала майже півроку, для його запуску компанія змінила модель збору та сортування пошти в системі "Укрпошти"; відпрацювала нові технологічні процеси з регіональними митницями, підписала договори з аеропортами, провела нові тендери з авіалініями", - пояснюється в повідомленні "Укрпошти".

За даними компанії, в 2018 році імпортно-експортні операції "Укрпошти" становили близько 11,6% усього авіаційного поштово-вантажного трафіку аеропортів країни, а з урахуванням транзитних операцій - 13,9%.

"Укрпошта" хотіла б ще більше нарощувати свої логістичні потужності. Відтепер, замість одного аеропорту, обслуговувати експортні відправлення будуть чотири. Це дасть змогу поліпшити якість доставки, скоротити терміни надходження відправлень та мінімізувати ризики затримок під час пікових навантажень, наприклад різдвяних свят", - вважає перший заступник генерального директора з операційної діяльності "Укрпошти" Олександр Перцовський.

Регіональні аеропорти також отримають нові додаткові можливості для розширення бізнесу та збільшення кількості рейсів.

Водночас в "Укрпошті" наголосили, що Міжнародний аеропорт "Бориспіль" залишається ключовим аеропортом у роботі "Укрпошти", оскільки він надає можливість щодня забезпечувати від 32 до 47 рейсів з експортними відправленнями.

"Паралельно із запуском нових точок вильоту на операційному об'єкті "Укрпошти" в "Борисполі" стартували будівельні роботи з розширення пропускної здатності, а на Київському митному посту ММПО (місце міжнародного поштового обміну) заплановано резонування та розширення площ митної зони", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в 2018 році "Укрпошта" обробила 34,4 млн міжнародних відправлень.

Наприкінці 2018 року "Укрпошта" сприяла погодженню між аеропортом "Бориспіль" і Державною фіскальною службою технології обробки вантажів і пошти із залученням приватних сертифікованих хендлінгових компаній.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА