11:13 16.05.2019

Радник Зеленського бачить невизначеною долю ПриватБанку без швидкої судової реформи

1 хв читати
Радник Зеленського бачить невизначеною долю ПриватБанку без швидкої судової реформи

Радник новообраного президента Володимира Зеленського та колишній міністр фінансів Олександр Данилюк вважає невизначеною долю ПриватБанку (Київ) без швидкої судової реформи.

"Рішення тут єдине - реформа судової системи. Її необхідно зробити дуже швидко і не боятися цього. Якщо цього не відбудеться, то незрозуміло, як розвиватиметься ситуація щодо ПриватБанку", - сказав він, виступаючи на конференції Ukraine: Game of Trones. Finlal Season?, організованій компанією Concord Capital у четвер у Києві.

Данилюк також наголосив, що реформа судової системи та правоохоронних органів є пріоритетом для команди Зеленського, тоді як можливість упровадження економічних реформ команда бачить після парламентських виборів.

У свою чергу представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман висловив думку, що денаціоналізація ПриватБанку призведе до дестабілізації макрофінансової ситуації в країні.

"Думаю, буде неймовірним, якщо відбудеться денаціоналізація ПриватБанку... Думаю, денаціоналізація дестабілізує економіку України", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА