09:00 21.05.2019

Опубліковано повідомлення щодо продовження Україною антидемпінгового розслідування стосовно імпорту сталевих прутків із Білорусі та Молдови

2 хв читати
Опубліковано повідомлення щодо продовження Україною антидемпінгового розслідування стосовно імпорту сталевих прутків із Білорусі та Молдови

Повідомлення щодо продовження Україною антидемпінгового розслідування стосовно імпорту в Україну прутків (арматури) з вуглецевої та легованих сталей із Білорусі та Молдови.

Повідомлення опубліковано в офіційному урядовому виданні "Урядовий кур'єр" у суботу.

Згідно з документом, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) встановила, що є потреба продовження термінів проведення антидемпінгового розслідування.

З урахуванням цього 14 травня поточного року МКМТ ухвалила рішення щодо продовження до 15 місяців розслідування, яке було порушено 2 липня 2018 року.

Рішення МКМТ від 14 травня 2019 року щодо продовження розслідування набуває чинності з моменту цієї публікації, тобто з 18 травня.

Як повідомлялося, МКМТ 2 липня 2018 року порушила антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну прутків із вуглецевої та легованих сталей походженням із Білорусі та Молдови.

Тоді зазначали, що, за даними Держстату, за січень-квітень 2018 року імпорт в Україну прутків і брусків гарячекатаних, вільно укладених у бунти, з вуглецевої сталі з Молдови становив 20,8 тис. тонн на $12,56 млн, інших прутків із вуглецевої сталі з Молдови - 23 тис. тонн на $13,29 млн, із Білорусі - 23,7 тис. тонн на $13,54 млн.

Окрім цього, імпорт інших прутків і брусків з інших легованих сталей за ці чотири місяці з Молдови становив 3,8 тис. тонн на $2,31 млн, із Білорусі - 1,5 тис. тонн на $1,1 млн

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА