20:03 28.05.2019

МВФ готовий після виборів до ВР і формування Кабміну терміново прибути до Києва для продовження переговорів

1 хв читати
МВФ готовий після виборів до ВР і формування Кабміну терміново прибути до Києва для продовження переговорів

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) заявила про готовність після парламентських виборів і формування Кабінету Міністрів прибути до України для продовження переговорів, повідомив керівник місії в Україні Рон ван Роден на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

"Ми не бачимо перешкод для співпраці. Готові після парламентських виборів, після того, як буде сформовано уряд, негайно приїхати до Києва і продовжувати переговори щодо того, яким чином надавати нашу підтримку", - наводить слова ван Родена прес-служба глави Української держави.

У місії МВФ також зазначили, що до цих переговорів будуть постійні консультації щодо формування нового порядку денного реформ.

За словами ван Родена, дострокові вибори до Верховної Ради - це нова можливість для прискорення змін у країні.

Крім того, керівник місії МВФ відзначив важливість продовження роботи антикорупційних інституцій - Національного антикорупційного бюро, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищого антикорупційного суду. Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Данилюк після цієї зустрічі заявив, що Україна отримає транш МВФ після завершення дострокових парламентських виборів і формування уряду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА