13:48 07.06.2019

МАУ планує частину транзитних маршрутів до/з Вінниці через Київ здійснювати із залученням автобусних перевезень

2 хв читати
МАУ планує частину транзитних маршрутів до/з Вінниці через Київ здійснювати із залученням автобусних перевезень

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" планує залучити автобусні перевезення до виконання частини транзитних маршрутів до/з Вінниці через Київ (м/а "Бориспіль"), повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі авіакомпанії.

При цьому такий тип перевезення бронюватимуть і оформлятимуть наскрізним квитком.

Рейси здійснюватимуться щодня між аеропортами "Бориспіль" (привокзальна площа, зона прильоту) і "Вінниця" (привокзальна площа) з відправленням від аеропорту "Бориспіль" до Вінниці о 20:25 і від аеропорту "Вінниця" до аеропорту "Бориспіль" о 3:00.

Реєстрація на такі рейси відбуватиметься через веб-сайт МАУ, з мобільних пристроїв або автоматичних.

"Окремо купити квиток лише на автобус не можна. Це єдиний квиток - автобус/літак", - наголошують в авіакомпанії.

У МАУ зазначили, що перевізника на зазначений автобусний маршрут залучатимуть із ринку.

Як наголосили в прес-службі перевізника, для МАУ це перший досвід мультимодальних перевезень. Водночас таку схему вже успішно використовують деякі європейські авіакомпанії.

Авіакомпанію "Міжнародні авіалінії України" засновано в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.

Авіакомпанія сполучає Україну з понад 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш ніж 3 тис. міст світу.

Сьогодні до складу флоту МАУ входять 42 авіалайнери різних модифікацій, включно з 28 середньомагістральними Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 року. Середній вік парку МАУ - 11,6 року. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (KBP).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА