17:13 12.06.2019

"МАУ" почала співпрацювати з Duty Free Americas

2 хв читати
"МАУ" почала співпрацювати з Duty Free Americas

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) оголосила про старт стратегічного партнерства з американською мережею магазинів безмитної торгівлі Duty Free Americas (Флорида), повідомили віце-президенти компаній Сергій Фоменко (МАУ) і Доф Алек (Duty Free Americas) на прес-конференції в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ) у вівторок.

За їхніми словами, зокрема, "МАУ" і Duty Free Americas запускають послугу попереднього вибору товарів для отримання їх на борту (pre-order duty free).

Як зазначив Фоменко, послуга pre-order duty free надасть пасажирам можливість замовляти товари duty free не в аеропорту, а онлайн разом із запрошенням на реєстрацію рейсу.

Загалом у каталозі буде 5 тис. товарів. Він буде доступний для пасажирів на сайті авіакомпанії в липні 2019 року.

"Спільно з нашим партнером ми зможемо конкурувати з іще більшою кількістю хабів, з аеропортами, які намагаються також бути аеропортами пересадки, тому що ціни в каталозі будуть більш конкурентними. Це дасть нам додаткову можливість залучити більше пасажирів, які подорожуватимуть через аеропорт "Бориспіль". А це сприятиме тому, що мережа наших маршрутів розширюватиметься", - зазначив він.

Duty Free Americas - мережа магазинів безмитної торгівлі в США, Мексиці та Латинській Америці. Заснована в 1983 році й базується в Голлівуді (штат Флорида, США). Раніше компанія була відома як World Duty Free Americas, змінила назву на Duty Free Americas у жовтні 2001 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА