10:52 18.06.2019

Кубів закликав ЧБТР розширити свою присутність в Україні

1 хв читати
Кубів закликав ЧБТР розширити свою присутність в Україні

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час щорічних зборів Ради керуючих директорів Чорноморського банку торгівлі та розвитку (ЧБТР) закликав банк збільшити фінансування проектів в Україні пропорційно з внеском країни в акціонерний капітал банку, повідомило Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) на своєму сайті.

"Важливо, що Рада директорів розширює діяльність банку і за 2018 рік схвалила 28 нових проектів на суму 569,7 млн євро. Водночас важливо, щоб активний портфель проектів в Україні відповідав рівню нашого внеску в акціонерний капітал банку, тобто 13,5%, а не 6% як ми спостерігаємо наразі", - наводить прес-служба МЕРТ виступ Кубіва у Стамбулі (Турецька Республіка).

Він також запропонував провести в Україні 22-гі щорічні збори ЧБТР у 2020 році.

Міжнародний банк розвитку ЧБТР створили в 1998 році Албанія, Вірменія, Азербайджан, Болгарія, Грузія, Греція, Молдова, Румунія, Росія, Туреччина та Україна для сприяння економічному розвитку країн-членів і регіональному співробітництву.

ЧБТР надає комерційні кредити приватним підприємствам для фінансування проектів у сфері альтернативної енергетики, інфраструктури і транспорту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА