16:35 18.06.2019

"Нова пошта" у 2020 році планує розпочати будівництво інноваційного термінала в Дніпрі

1 хв читати

Група компаній "Нова пошта" у 2020 році планує розпочати будівництво нового інноваційного сортувального термінала в Дніпрі, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор "Нової пошти" Олександр Бульба.

"У планах цього року - завершити львівський термінал і вже наступного року - запустити харківський. Плануємо також наступного року розпочати будівництво інноваційного термінала в Дніпрі", - сказав він.

За словами Бульби, в планах компанії на 2019 рік також розпочати модернізацію Київського інноваційного сортувального термінала: встановити другу чергу нової сортувальної лінії, яка подвоїть пропускну спроможність термінала.

Як повідомлялося, в травні "Нова пошта" запустила Хмельницький інноваційний термінал (ХІТ) - ключовий об'єкт інфраструктури компанії на Західній Україні. У ньому сортують і відвантажують посилки для 71 населеного пункту в усій Україні. У будівництво термінала загальною площею 7,7 тис. кв. м "Нова пошта" інвестувала майже EUR10 млн.

Крім того, за словами Бульби, "Нова пошта" у 2018 році доставила 174 млн од. відправлень, що майже на 20% більше, ніж у 2017 році. У 2019 році планує досягти 20%-го приросту кількості обслужених відправлень.

Заснована у 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 3,3 тис. відділень у всій країні.


Повний текст інтерв'ю буде оприлюднено у новинній стрічці та у відкритому доступі на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА