13:00 24.06.2019

Дніпро отримає EUR12,5 млн від європейських партнерів на енергоефективні школи та дитсадки

1 хв читати
Дніпро отримає EUR12,5 млн від європейських партнерів на енергоефективні школи та дитсадки

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) спільно з Фондом Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та навколишнього середовища виділили EUR12,5 млн на енергоефективну модернізацію шкіл і дитсадків у Дніпрі.

"Європейський банк реконструкції та розвитку, з яким Дніпро успішно співпрацює в будівництві метро й оновленні рухомого складу, спільно з Фондом Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та навколишнього середовища виділили місту EUR12,5 млн на енергоефективну реновацію 84 шкіл і дитячих садків", - повідомив мер міста Борис Філатов у соцмережі Facebook.

За його словами, роботи з модернізації передбачають утеплення фасадів і дахів, заміну вікон, а також розміщення теплових пунктів, що скорочують втрати тепла в зимовий період майже вдвічі.

Як повідомляє Філатов, до кінця 2019 року планується завершити модернізацію 15 об'єктів, інших - до кінця 2020 року. Роботи виконує азербайджанська компанія Akelik, яку обрали європейські партнери за результатами тендера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА