13:24 27.06.2019

Україна ввела на п’ять років антидемпінгові заходи щодо імпорту деяких видів прокату з антикорозійним покриттям з РФ і Китаю

2 хв читати
Україна ввела на п’ять років антидемпінгові заходи щодо імпорту деяких видів прокату з антикорозійним покриттям з РФ і Китаю

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) встановила на п'ять років антидемпінгові заходи щодо імпорту деяких видів прокату з антикорозійним покриттям походженням із Російської Федерації - на рівні 47,57%, походженням із Китаю - 22,78%, повідомило Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) у четвер.

"Для захисту українського виробника плоского прокату було вирішено застосувати антидемпінгові заходи щодо імпорту в Україну товарів походженням із РФ і Китаю терміном на п'ять років", - зазначено в повідомленні МЕРТ.

Крім цього, комісія продовжила спеціальні заходи щодо гнучких пористих плит, блоків і листів із пінополіуретанів незалежно від країни походження на три роки.

Згідно з повідомленням МЕРТ, розмір ставки спеціального мита для гнучких пористих плит, блоків і листів із пінополіуританом з набуттям відповідним рішенням чинності становитиме 11,22%, через 12 місяців з дня впровадження - 10,66%, через 24 місяці - 10,13% .

Це рішення комісія прийняла за підсумками розгляду заяви ТОВ "Інтерфом", "Інтерфом-Дніпро", "Інтерфом-Захід", "Інтерфом-М", наголосили в юридичній фірмі "Ілляшев та парнтери", яка представляла інтереси групи компаній "Інтеформ", виробника еластичного пінополіуретану (поролону).

"Комісія вирішила не порушувати перегляду антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну ДВП мокрого способу виробництва походженням із Білорусі у зв'язку із закінченням строку їх застосування. Крім цього, на цій самій підставі - зупинити процедуру перегляду антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну деревоволокнистих плит із Білорусі ", - повідомило МЕРТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА