12:55 02.07.2019

МАУ запустила комбіновані автобус-авіарейси з Вінниці спільно з "АТАСС-Бориспіль"

2 хв читати
МАУ запустила комбіновані автобус-авіарейси з Вінниці спільно з "АТАСС-Бориспіль"

 Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" спільно з автобусним перевізником "АТАСС-Бориспіль" (раніше забезпечував перевезення з міжнародного аеропорту "Бориспіль" до центрального залізничного вокзалу столиці) розпочала інтермодальні перевезення, що передбачають доставку пасажирів МАУ з Вінниці до МА "Бориспіль" і назад, повідомили в прес-службі авіакомпанії.

Щоденні рейси між Вінницею та Києвом виконуються на автобусах Neoplan. Відправлення автобусом із Києва здійснюється від термінала D аеропорту "Бориспіль" о 20:25, із Вінниці - з привокзальної площі аеропорту "Вінниця" о 3:00.

Норми багажу та ручної поклажі МАУ поширюються на комбіновані рейси. При цьому реєструвати багаж на автобусну частину маршруту не потрібно.

"До перевезення на автобусах не приймають тварин, великогабаритне спортивне спорядження, нескладні інвалідні крісла та зброю", - уточнили в авіакомпанії.

Як зазначили в прес-службі перевізника, для МАУ це перший досвід мультимодальних перевезень. Водночас таку схему вже успішно використовують деякі європейські авіакомпанії.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.

Авіакомпанія сполучає Україну з понад 50 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш ніж 3 тис. міст світу.

На сьогодні до складу флоту МАУ входять 42 авіалайнери різних модифікацій, включно із 28 середньомагістральними Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 року. Середній вік парку МАУ - 11,6 року. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (KBP).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА