19:04 03.07.2019

Директор компанії-власника ТРЦ "Блокбастер" купує частку в "Блокбастер Кіно"

2 хв читати
Директор компанії-власника ТРЦ "Блокбастер" купує частку в "Блокбастер Кіно"

Директор ТОВ "Блокбастер-Київ" (Київ), компанії-власника столичного торговельно-розважального центру (ТРЦ) "Блокбастер", Антон Шишкін має намір придбати частку в ТОВ "Блокбастер Кіно", що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.

"Надати дозвіл фізичній особі - громадянину України Шишкіну Антону Вікторовичу на придбання у власність частки в статутному капіталі ТОВ "Блокбастер Кіно", що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства", - йдеться в рішенні АМКУ від 20 червня 2019 року.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, станом на 3 липня 2019 року засновником ТОВ "Блокбастер Кіно" зазначено кіпрську "Мувімакс лімітед" (100%), кінцеві бенефіціари - Андрій Шпиг і Дмитро Деркач.

Зареєстрований капітал ТОВ на липень-2019 становить 1 млн грн.

Шпиг і Деркач також є кінцевими бенефіціарами ТОВ "Тріумф Медіа Груп" (Київ), що розвиває мережу кінотеатрів "Планета Кіно".

ТОВ "Блокбастер-Київ" (до вересня 2014 року - ПАТ, до 2011 року - ВАТ) створено в 2008 році. Є власником столичного ТРЦ "Блокбастер" загальною площею 32,8 тис. кв. м (орендна - 26 тис. кв. м, наземна парковка розрахована на 1,5 тис. машиномісць) на просп. Бандери, 34-а в Оболонському районі Києва.

ТОВ "Блокбастер-Київ" у 2017 році отримало 969 тис. грн чистого прибутку, тоді як за підсумками 2016 року - 19 млн збитку.

Згідно з даними НКЦПФР, сума операції з купівлі ТРЦ "Блокбастер" у січні 2009 року становить 84 млн грн (з урахуванням ПДВ).

Основними учасниками ТОВ, за даними Держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців на 3 липня 2019 року, є Федір, Олександр і Андрій Шпиги (25% і по 12,5% кожен відповідно), керівник компанії Антон Шишкін (15%), Кирило Сінцов (15%), Євген Ленг і Михайло Голубицький (по 7,5%) та Сергій Агафонов (5%).

Зареєстрований капітал ТОВ "Блокбастер-Київ" на липень-2019 становить 30 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА