15:46 12.07.2019

"Укрспирт" поновив відвантаження спирту

1 хв читати
"Укрспирт" поновив відвантаження спирту

ДП "Укрспирт" поновило відвантаження спирту, припинене з 1 липня.

"Горлічана криза відміняється: Уряд погодив тимчасовий порядок відвантаження спирту. ДП "Укрспирт" працює в штатному режимі й виконує контрактні зобов'язання", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в держпідприємстві.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні 10 липня схвалив "дорожню карту" заходів для відновлення поставок спирту, припинених з 1 липня.

Документом передбачено застосування вже встановлених і зареєстрованих у відповідному держреєстрі приладів обліку до врегулювання питання встановлення і реєстрації нових електронних витратомірів - лічильників спирту етилового спиртовими заводами.

За даними міністерства, зупинка відвантаження спирту спиртовими підприємствами була пов'язана з впровадженням нової системи контролю за обігом етилового спирту з 1 липня 2019 року.

Серед нових правил - щоденна передача виробниками даних відвантаження і отримання спирту в електронному вигляді до контролюючого органу відповідно до показників електронних лічильників, які мають бути зареєстровані в Єдиному державному реєстрі витратомірів спирту етилового.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА