16:33 13.07.2019

Нефьодов звільнився з МЕРТ, з понеділка - в ДМС

1 хв читати
Нефьодов звільнився з МЕРТ, з понеділка - в ДМС

Новопризначений голова Державної митної служби (ДМС) Максим Нефьодов завершив свою роботу на посаді заступника міністра економічного розвитку і торгівлі і з понеділка, 15 липня, приступає до обов'язків керівника митної служби.

"Учора був останній робочий день, е-декларацію про звільнення подав, обхідний лист підписав, трудову (книжку) забрав. Дякую Міністерству економічного розвитку, сумуватиму. З понеділка - на митниці", - написав він на своїй сторінці в Фейсбуці в суботу.

Експерт зазначив, що за чотири роки його роботи в МЕРТ вдалося створити систему електронних держзакупівель ProZorro, систему електронних аукціонів "ProZorro.Продажі", забезпечити зростання на 16 місць у рейтингу Doing Business, запустити малу приватизацію, реформувати систему держнагляду та інспекцій, а також скасувати радянські Гости і провести 7 "дерегуляційних Кабмінів". Також були запущені портал координації міжнародної технічної допомоги (МТП) в Україні ProAID та портал з фінансовими даними про держпідприємства ProZvit.

Як повідомлялося, Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала уряду призначити Нефьодова головою Державної митної служби за підсумками заключного етапу конкурсу 26 червня.

5 липня Кабінет міністрів України звільнив Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі і призначив главою ГМС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА