15:32 19.07.2019

ФДМ очікує призначення радників із приватизації на найближчому засіданні Кабміну

1 хв читати
ФДМ очікує призначення радників із приватизації на найближчому засіданні Кабміну

Фонд держмайна (ФДМ) України очікує затвердження інвестиційних радників для компаній "великої приватизації" на засіданні 24 липня, повідомив в.о. голови Фонду Віталій Трубаров.

"Фонд держмайна очікує, що питання затвердження інвестиційних радників на відібрані об'єкти "великої приватизації" буде розглянуто на найближчому засіданні уряду в середу, 24 липня", - написав він у соцмережі Facebook у п'ятницю.

За словами Трубарова, Фонд направив на узгодження Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Міністерству юстиції відповідний проект урядової постанови, причому її мали узгодити ще до 11 липня.

"Розраховуємо, що і МЕРТ, і Мін'юст встигнуть до найближчого засідання уряду розглянути необхідні документи і робота відновиться", - зазначив Трубаров.

Як повідомлялося, колегія суддів Касаційного адміністративного суду в складі Верховного Суду задовольнила скаргу Фонду держмайна на рішення судів попередніх інстанцій, розблокувавши процес призначення радників з приватизації п'яти держкомпаній.

ФДМ провів конкурси з відбору інвестрадників для шести об'єктів з переліку підприємств "великої приватизації": Одеського припортового заводу (ОПЗ), Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК), вугільної компанії "Краснолиманська", "Президент-готелю" та "Індару", "Електроважмашу". Однак їхню роботу було заблоковано судовим рішенням.

У рамках забезпечувальних заходів суд заборонив Кабміну затверджувати відібраних Фондом радників для продажу п'яти компаній до розгляду позову по суті (вільним від цього обмеження залишався лише "Президент-готель").

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На одній із ТЕС у понеділок виникла пожежа - Міненерго

"Автомагістраль-Південь" візьме участь у будівництві аеропорту поруч із Бухарестом

Майже третина опитаних українців вважає розслідування порушень законів підприємцями як тиск на бізнес - соцопитування КМІС

У ВР зареєстровано законопроєкт про прив'язку акцизного податку на тютюнові вироби до євро

Голова польської LPP відкинув звинувачення про прихований бізнес із РФ

Генпрокурор: Зафіксовано понад 800 спроб кібератак РФ на державні установи й сервіси України

УЗ запускає поїзд Чернівці - Чоп - Ужгород для стикування з маршрутом Прага - Чоп чеського RegioJet

НБУ в понеділок знизив курс гривні на 19 коп. - до нового мінімуму

Польські порти завантажені на 60% від своєї потужності, на частку українського транзитного зерна припадає 10% - польські ЗМІ

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 40 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА