13:25 22.07.2019

Наглядова рада "Укргідроенерго" курируватиме питання експорту та комплаєнсу - Микольська

1 хв читати
Наглядова рада "Укргідроенерго" курируватиме питання експорту та комплаєнсу - Микольська

Наглядова рада ПрАТ "Укргідроенерго" курируватиме в держкомпанії питання експорту та комплаєнсу, повідомила один із її незалежних членів, екс-заступник міністра економрозвитку Наталія Микольська.

"Основні питання в наглядовій раді - міжнародні проекти, експорт і комплаєнс. А ще мене дуже цікавлять нові технології та рішення в енергетиці, в тому числі робота з даними (машинне навчання) і питання екології", - написала вона в соцмережі Facebook у понеділок.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підписав розпорядження про призначення наглядової ради в ПрАТ "Укргідроенерго" у складі чотирьох незалежних і трьох представників від держави.

До складу НР "Укргідроенерго" як незалежних членів відібрано екс-голову AES Ukraine, який нині очолює Traxys S.A., Стівена Волша (Steve Walsh), заступника голови Національної асоціації адвокатів України та керівника юрфірми GOLAW Валентина Гвоздія, екс-заступника голови Мінекономрозвитку і торгівлі Наталію Микольську та Олега Терлецького, що працював у "Нафтогазі", Мінпаливенерго, "Укрторфі" та "Укрнафтопродукті".

Членами НР "Укргідроенерго" від держави стануть заступник Мінфіну Василь Шкураков, голова директорату енергетичних ринків Міненерговугілля Ольга Буславець, голова департаменту корпоративних і майнових відносин Міненерговугілля Вікторія Кальніченко.

"Укргідроенерго" експлуатує всі великі гідроелектростанції, розташовані на українських ділянках Дніпра та Дністра. Сумарна встановлена електрична потужність гідроелектростанцій компанії (103 гідроагрегати) становить 5758,1 МВт. Держава в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості володіє 100% акцій товариства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА