16:47 22.07.2019

До ВР проходять понад 20 представників будівельного та споживчого ринків

4 хв читати
До ВР проходять понад 20 представників будівельного та споживчого ринків

До Верховної Ради попередньо проходять понад 20 представників будівельного та споживчого ринків, зокрема Олена Шуляк, Вадим Струневич, Ганна Лічман від "Слуги народу", Вадим Столар і Дмитро Ісаєнко від "Опозиційної платформи - За життя", а також самовисуванці Олександр Фельдман і Леонід Клімов.

До списку партії "Слуга народу" під номером 13 увійшла керівник сектора будівництва, член правління Офісу ефективного регулювання (BRDO) Олена Шуляк, під номером 39 - керівник ТОВ "НВПІ "Київпроект" та ТОВ "Укрінвестбуд девелопмент" Вадим Струневич. "Укрінвестбуд девелопмент " спільно з Saga Development реалізує проект житлового комплексу Einstein Concept House на вул. Златоустівській, 24а у Шевченківському районі Києва.

Під номером 42 у списку "Слуги народу" також числиться глава будівельної компанії "Біант" (Кривий Ріг), директор підприємства з виробництва бетону ТОВ "Растро" Юрій Кісєль.

Крім того, в столичному мажоритарному окрузі №220 лідирує кандидат від "Слуги народу" Ганна Бондар, яка обіймає посаду гендиректора Директорату техрегулювання в будівництві Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Вона також обіймала посаду заступника екс-директора департаменту містобудування Київської міськдержадміністрації Андрія Вавриша.

У мажоритарних округах також є лідери-кандидати від "Слуги народу". Так, на Харківщині в 171-му окрузі лідирує кандидат "Слуги народу", завідувач сектора правової роботи ДАБІ в Харківській області Вікторія Кінзбурська, в окрузі №177 - керівник будівельної фірми "Градострой" Дмитро Любота, в окрузі №180 - директор ТОВ "Ярко інвест", що працює в галузі нерухомості, Олексій Красов.

У 30-му окрузі Дніпропетровської області лідирує директор Всеукраїнського благодійного фонду і глава прес-служби "АТБ" Ганна Лічман.

У Полтавській області за округом №149 перемагає директор підприємства з ремонту доріг ТОВ "Полтавабудсервіс плюс" Костянтин Касай.

Серед кандидатів в Одеській області в окрузі №135 лідирує висуванець від "Слуги народу", директор компанії з управління нерухомістю ТОВ "Грилион" Олексій Леонов, в окрузі №142 - директор будкомпанії "Жилстройсервис-2" Руслан Плохой.

У Миколаївській області за округом №130 лідирує директор ТОВ "Софія-Граніт", що займається видобутком будівельного каміння, Ігор Негулевський.

Заступник директора з будівництва забудовника житла ТОВ "Буд Інвест Ком" Орест Саламаха лідирує за 121-м округом у Львівській області.

За списками "Опозиційної платформи - За життя" до парламенту проходять екс-нардеп від "Партії регіонів", екс-депутат Київради, співвласник столичного бізнес-центру 101 Tower Вадим Столар (№11), а також його екс-помічниця, депутат Київради, власниця компаній "Лєда-Імпекс", "Торговий дім Відродження" та "Київоблжитлобуд" Наталія Приходько (№26). Компанію їм складають екс-заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, віце-президент Конфедерації будівельників України Дмитро Ісаєнко (№15), пов'язаний із девелоперською групою компаній Perfect Group, співзасновник групи компаній "Олександр" (Запоріжжя) Володимир Кальцев (№24), екс-нардеп Партії регіонів Віталій Борт (№28), дружина якого очолює інвестиційний фонд "Ю.Ді.Джі".

Крім того, в списку партії "Опоплатформи" під номером 18 проходить депутат Київради, заступник голови комісії з питань містобудування та землеустрою Ігор Кисельов, під номером 20 - екс-співробітник СБУ, співзасновник будфірми "Престиж-Кепітал" (Київ) Анатолій Бурмич, під номером 31 - екс-співробітниця Державної архітектурно-будівельної інспекції Тетяна Плачкова.

Під номером 18 у списку партії "Батьківщина" проходить екс-міністр з питань житлово-комунального господарства України під час прем'єрства Юлії Тимошенко Олексій Кучеренко.

Серед самовисуванців лідерські позиції в Черкаській області має нардеп Антон Яценко (округ №200), який вніс правки про порядок нарахування турзбору до закону зі змінами до Податкового кодексу.

Нардеп і самовисуванець, співвласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр-К" і "Нова лінія" Олександр Герега впевнено лідирує у 192-му окрузі Хмельницької області.

У 174-му окрузі Харківської області лідирує самовисуванець, член партії "Наш край", засновник концерну "АВЕК і Ко", що володіє харківським торговельно-ринковим комплексом "Барабашово" Олександр Фельдман.

На Чернігівщині в окрузі №205 лідирує директор проектних компаній ТОВ "Ділайс" і "БДР-консалт", а також ТОВ "ТД Укргаззбут" Олег Семінський.

У Рівненській області за округом №155 перемагає фіндиректор ТОВ "МДС-Буд" Віктор М’ялик, діяльність якого в ЗМІ пов'язують із Віктором Медведчуком.

Брати Богдан та Ярослав Дубневичі лідирують у Львівській області за 118-м і 120-м округами відповідно. Дружина нардепа Ярослава Дубневича - Наталія Дубневич числиться кінцевим бенефіціаром ТОВ "ЛьвівбудМакс-Інвест", що є інвестором спортивного ТРЦ Spartak у Львові.

В Одеській області за округом №137 із невеликим відривом лідирує самовисуванець, власник одеського футбольного клубу "Чорноморець", мережі готелів "Чорне море" Леонід Клімов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА