10:45 24.07.2019

"Укрзалізниця" має намір розвивати послугу з ремонту та обслуговування приватних локомотивів

2 хв читати
"Укрзалізниця" має намір розвивати послугу з ремонту та обслуговування приватних локомотивів

АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) має намір активно розвивати послугу з ремонту та обслуговування приватних локомотивів як окремий вид бізнесу, повідомила прес-служба УЗ із посиланням на директора з розвитку бізнесу компанії Андрія Рязанцева.

"За нашими оцінками, тяговий приватний парк нараховує 2,5 тис. одиниць, з яких 996 локомотивів допущені на магістральні залізниці для вивезення промислових вантажів до станцій, а вдвічі більше задіяно в маневровій роботі локомотивів УЗ. Решта використовується всередині підприємств чи кар'єрів. Цей парк на сьогодні ремонтують власники в різних умовах, частину - на наших заводах, частину - деінде. Саме тому ми бачимо потенціал для бізнесу - пошук замовлень для наших локомотиворемонтних заводів. Тим більше, що наші заводи спеціалізуються на ремонті не лише локомотивів, а й вузлів до них", - сказав він за підсумками зустрічі з найбільшими власниками приватного тягового рухомого складу і директорами локомотиворемонтних заводів.

Як зазначено в повідомленні, "Укрзалізниця" під час зустрічі представила учасникам ринку повний перелік робіт, послуг і товарів, які заводи товариства можуть надати клієнтам. При цьому керівники ремонтних заводів представили свої можливості та спеціалізацію.

"Бачимо попередню зацікавленість клієнтів у таких послугах. "Укрзалізниця" задекларувала готовність стати більш гнучкою щодо ціноутворення та максимально клієнтоорієнтованою. Особлива увага буде до якості проведених ремонтів і технічного обслуговування. "Укрзалізниця" готова сідати за стіл переговорів і домовлятися із замовниками про взаємовигідні умови співпраці. Кожен клієнт важливий для "Укрзалізниці", - додав Андрій Рязанцев.

До складу "Укрзалізниці" нині входять три локомотиворемонтні заводи: Львівський локомотиворемонтний завод, Дніпропетровський тепловозоремонтний завод і Запорізький електровозоремонтний завод.

Як наголошує УЗ, зазначені заводи мають повний цикл усіх видів обслуговування та ремонтів, сертифікати на всі види робіт, матеріально-технічну базу, а також власні лабораторії та випробувальні центри.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На одній із ТЕС у понеділок виникла пожежа - Міненерго

"Автомагістраль-Південь" візьме участь у будівництві аеропорту поруч із Бухарестом

Майже третина опитаних українців вважає розслідування порушень законів підприємцями як тиск на бізнес - соцопитування КМІС

У ВР зареєстровано законопроєкт про прив'язку акцизного податку на тютюнові вироби до євро

Голова польської LPP відкинув звинувачення про прихований бізнес із РФ

Генпрокурор: Зафіксовано понад 800 спроб кібератак РФ на державні установи й сервіси України

НБУ в понеділок знизив курс гривні на 19 коп. - до нового мінімуму

Польські порти завантажені на 60% від своєї потужності, на частку українського транзитного зерна припадає 10% - польські ЗМІ

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 40 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

Тарифи на зберігання газу в ПСГ України залишаться незмінними до 1 квітня 2025 р. - "Нафтогаз"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА