19:30 25.07.2019

ПриватБанк підтверджує наявність рішень щодо спору з утримувачами єврооблігацій, але зазначає їх частковість

1 хв читати
ПриватБанк підтверджує наявність рішень щодо спору з утримувачами єврооблігацій, але зазначає їх частковість

Державний Приватбанк підтверджує повідомлення в пресі, що в двох поточних арбітражних розглядах Лондонського міжнародного арбітражного суду (LCIA) щодо єврооблігацій, випущених британським SPV Credit Finance plc у вересні 2010 і лютому 2013, арбітражним судом було винесено Рішення.

"Банк пояснює, що такі рішення є частковими (partial), і набрання ними чинності залежить (серед іншого) від прийняття арбітражним судом у майбутньому рішення ще з одного аспекту арбітражного провадження і результатів розгляду англійським судом клопотань довірчого керуючого Madison Pacific Trust Limited" - зазначається в коментарі банку в четвер.

У відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна", ПриватБанк вказав також, що набуття рішеннями сили залежить ще і від завершення певних процесів, передбачених цими рішеннями (за умови, що рішення належним чином почнуть діяти) для визначення власників єврооблігацій, які мають право на отримання виплат. Фінустанова уточнила, що це виключить певних власників облігацій на підставі відповідних критеріїв.

"Таким чином, поки рішення не покладають на банк зобов'язань здійснити будь-які виплати будь-якій особі за таким рішенням", - підкреслив ПриватБанк.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА