15:47 31.07.2019

Наглядову раду ПриватБанку очолила колишня співробітниця Казначейства США

2 хв читати
Наглядову раду ПриватБанку очолила колишня співробітниця Казначейства США

На першому засіданні нового складу наглядової ради ПриватБанку (Київ) 31 липня його головою обрано Шерон Іcкі, йдеться в прес-релізі банку.

Раніше вона працювала міжнародним радником управління технічної допомоги Казначейства США та експертом-консультантом Міжнародного валютного фонду.

Як зазначено в повідомленні, міністр фінансів Оксана Маркарова привітала новий склад наглядової ради та новообрану голову й нагадала про те, що перед ними стоїть дуже складне та відповідальне завдання: на базі досягнень попередніх років виконати цілі, закладені в політиці власності та стратегії ПриватБанку.

"Відповідно до стратегії розвитку сектору державних банків... ПриватБанк повинен бути стабілізований, оздоровлений, розвинений і повернутий на ринок шляхом приватизації до 2022 року... Наше завдання - зробити роботу банку максимально підзвітною нашим власникам: українським платникам податків, а майбутню приватизацію - максимально прозорою та ефективною", - наводить прес-служба банку слова Маркарової.

Як повідомлялося, 17 липня 2019 року уряд затвердив склад незалежних членів наглядової ради ПриватБанку з претендентів, визначених за результатами конкурсного відбору.

Як повідомлялося, уряд України 18 грудня 2016 року, пославшись на пропозицію НБУ і колишніх акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови і влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, ПриватБанк на 1 квітня 2019 року за розміром загальних активів (525,698 млрд грн) посідав перше місце серед 77 банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА