16:34 08.08.2019

Екс-власники Банку Аваль відкрили ТРЦ River Mall у Києві

2 хв читати

ТОВ "Інформаційне агентство "Вільна Україна" (Київ), що належить колишнім власникам Банку Аваль, у четвер відкрило новий торговельно-розважальний центр (ТРЦ) River Mall загальною площею 140 тис. кв. м на Дніпровській набережній, 12 в Дарницькому районі Києва.

Як повідомила компанія Colliers International (Україна), ексклюзивний брокер ТРЦ, його концепцію розробляла архітектурна група "Архпасаж Україна" спільно з міжнародною архітектурною компанією ChapmanTaylor.

Орендна площа ТРЦ становить 64 тис. кв. м. До складу комплексу входить ТРЦ (55,5 тис. кв. м), багаторівневий наземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць, а також бізнес-центр та аквапарк. Як повідомляв раніше агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник ТРЦ Сергій Вовченко, відкриття аквапарку заплановане на літо-2020.

Кінотеатр "Планета Кіно" із залом IMAX розпочав роботу у ТРЦ River Mall 1 серпня.

ТРК River Mall має п'ять рівнів: три наземні – з магазинами, кінотеатром і фуд-кортом і два підземні - з паркінгом і супермаркетом.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та осіб-підприємців, власниками ТОВ "Інформаційне агентство "Вільна Україна" числяться Федір, Олександр та Андрій Шпиги (10,8%, 13,5%, 13,5% відповідно), Сергій Вовченко (9%), Іван Пінчук і Ігор Слободський (по 6,3%), Дмитро і Наталія Волошко (6,3% і 4,95%), Іван Волощук (5,4%), Леся Співак (4,95%), Михайло Горовенко та Світлана Смолій (по 4,5%), а також ТОВ "КУА "Еталон ессет менеджмент" (10%). Кінцевим бенефіціаром зазначений Федір Шпиг.

Зареєстрований капітал ТОВ "ІА "Вільна Україна" на серпень-2019 становить 122,2 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА