10:08 13.08.2019

"Укрзалізниця" планує отримати від 20 до 40 локомотивів General Electric у 2020 році

1 хв читати
"Укрзалізниця" планує отримати від 20 до 40 локомотивів General Electric у 2020 році

"Укрзалізниця" завершила перший етап переговорів із компанією General Electric Transportation (США) про купівлю наступної партії локомотивів, йдеться в повідомленні на сайті компанії.

"У General Electric завантажене виробництво, нам потрібно підлаштуватися під їхній графік. Наразі обговорюємо поставку від двадцяти до сорока локомотивів", - наведено в повідомленні слова голови компанії Євгена Кравцова.

Керівник компанії також озвучив плани оновлення парку електровозів. За його словами, в "Укрзалізниці" визначилися з технічною необхідністю і з цього питання тривають комунікації з усіма виробниками. Зокрема, компанія планує отримати фінансування на оновлення парку електровозів від країн, де розташовуються компанії, в яких закуповуватиметься техніка.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" завершила перший етап стратегічної співпраці з General Electric із постачання локомотивів.

У рамках виконання контракту 22 березня 2019 року з Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ) в депо "Укрзалізниці" відправили останні п'ять із 30 поставлених тепловозів TE33AС Evolution виробництва General Electric.

АТ "Укрзалізниця" і General Electric 23 лютого 2018 року уклали угоду, що передбачає модернізацію локомотивного парку і постачання нових локомотивів на суму $1 млрд протягом 15 років. Перша партія з 30 локомотивів передбачає локалізацію виробництва на рівні 10%, в подальшому локалізація має зрости до 40%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА